Vacature Trappen Tekenaar

Binnen ons gepassioneerde team ga je aan de slag als trappen tekenaar. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het uittekenen en voorbereiden van onze trapprojecten. Je vindt het leuk om creatief bezig te zijn. Mooie ontwerpen te maken en technisch met praktische oplossingen te komen.

Een onmisbare spil binnen ons bedrijf.

 

In eerste instantie worden de maten aangeleverd door jouw collega of door de klant zelf. (Zelfstandig zelf de maten in het werk bepalen behoort tot je doorgroeimogelijkheden.) Vervolgens ga je hier creatief mee aan het werk, bedenkt oplossingen, en je hebt een kritische kijk op wat mooi en wat niet mooi is. 

 

Nadat jouw project is goedgekeurd door onze klant ga je aan de slag met het maken van de productie-tekeningen. Vervolgens begeleid en stuur je onze productie medewerkers aan bij het produceren van onze mooie projecten.

 

Heb jij ook passie voor kwaliteit en duurzaamheid en wil je meer weten over deze mooie kans? kijk dan hieronder voor meer informatie.

undefined
undefined

Ernst Soetendaal

Interesse of meer weten? Neem gerust contact op!

undefined
undefined

Over Soetendaal Trappen

Soetendaal Trappen is de specialist die niets anders doet dan het vervaardigen van trappen. Trappen van hout, al dan niet gecombineerd met andere materialen. Ook complete stalen trappen zijn voorkomend.

In 2001 begonnen de broers Marc en Henry Soetendaal hun eigen werkplaats. Van meet af aan legden zij zich toe op het vervaardigen van trappen en balustrades. Eerst was dat puur handwerk: omdat bij een wenteltrap elke trede een andere vorm heeft, moest er een papieren uitslag op ware grootte worden gemaakt.

Inmiddels is het productieproces grotendeels geautomatiseerd. Met speciale software wordt de trap getekend en elk onderdeel gedetailleerd. Deze .DXF-tekening wordt ingelezen door een CNC-frees, die alle onderdelen vervolgens op maat freest. Inclusief groeven voor slijtstripjes of stootborden. Soetendaal Trappen is uitgegroeid tot de vaste leverancier van veel aannemers, particulieren en architecten. De hoge kwaliteit van de trappen en de gunstige prijsstelling vormen een aantrekkelijke combinatie. 

Cookies?

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring binnen de website te verbeteren

Akkoord