Een basic trap laten plaatsen

Een basic trap is een wat eenvoudigere trap, die vaak wordt geplaatst als onderdeel van een renovatieproject in uw huis of wanneer u een extra verdieping plaatst en een simpele trap wenst. Als u uw huis renoveert, is het belangrijk om goed na te denken over wat voor trap u wenst in uw nieuwe interieur of bij uw extra verdieping. Ons meest gekozen materiaal voor de basic trap is vurenhout . Maar wij werken met allerlei verschillende materialen en matchen uw nieuwe trap perfect bij uw interieur. Ook wordt de trap goed ingemeten met onze moderne technieken. Een basic trap na renovatie van uw huis: ook daarvoor bent u bij ons op de juiste plek

undefined

Kom langs in onze showroom voor uw basic trap
 

Bent u van plan uw woning te renoveren? Kom dan het liefst al zo vroeg mogelijk in het renovatieproces bij ons op bezoek. Zo kunnen wij u vanaf de start van de renovatie of vóór het construeren van de extra verdieping al adviseren over belangrijke zaken zoals de breedte van het trapgat. Soms zien we namelijk dat er niet goed gemeten is of andere inschattingsfoutjes gemaakt zijn. Dit is natuurlijk niet erg voordelig voor de uitkomst van de trap. De trap zal vele jaren onderdeel zijn van uw interieur. Daarom adviseren we u graag, zodat u een basic trap van de beste kwaliteit krijgt en de trap aan alle eisen voldoet.

Een basic trap voor een kleiner budget
 

Wilt u een basic trap van hoge kwaliteit, maar het liefst ook betaalbaar? Dit is natuurlijk mogelijk. Wij kunnen niet altijd mee in de laagste prijzen: als wij dat wel doen, dan moeten wij gaan besparen op onze materialen, gereedschappen en ons personeel. Dit ziet u terug in het eindresultaat. Voor ons een hele bewuste keuze. Als trappenspecialist zullen wij uw trap dan ook twee keer wit gronden voor de montage. Zo bespaart u direct al schilderskosten.


Wij denken met plezier mee vanaf het beginproces. Heeft u twintig jaar na plaatsing een gebroken trapleuning? Dan belt u ons op en komen we heel graag langs om het voor u op te lossen. Zo krijgt u waar voor uw geld. Bij Soetendaal Trappen krijgt u een altijd een goede trap voor een nette prijs.

Een basic trap voor een kleiner budget

''Heeft u twintig jaar na plaatsing een gebroken trapleuning? Dan belt u ons op en komen we heel graag langs om het voor u op te lossen. Zo krijgt u waar voor uw geld.''

Cookies?

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring binnen de website te verbeteren

Akkoord