Stappenplan voor het realiseren van uw maatwerk trap

Nadat we elkaar hebben ontmoet in onze showroom, beginnen we meteen het proces om uw droomtrap snel en zorgvuldig te kunnen leveren. Wij snappen dat het voor u lastig in te schatten is hoe dit in zijn werking gaat. U heeft waarschijnlijk nog nooit eerder een trap op maat laten maken. Daarom leggen wij graag ons werkproces uit in ons heldere stappenplan.

01

Het proces

In 5 stappen realiseren we een Soetendaal Trap van hoogwaardige kwaliteit, passend bij uw interieur!
undefined
01
Kennismaken en inspiratie

Wij maken kennis in onze showroom waar u ons vertelt wat voor trap u zoekt. We lopen samen rond om de materialen te bekijken en adviseren u in uw keuzes. Ook maken we alvast een 3D-tekening voor uw beeldvorming.

03
undefined
03
Fabriceren

Uw nieuwe trap wordt door ons gefabriceerd in de materialen en kleuren die u wenst. Dit gebeurt voor het grootste gedeelte in onze productiehal in Barneveld. Wij werken hiervoor samen met onze partners die onderdelen aanleveren van onder andere glas en RVS.

Wij houden altijd zelf de regie in handen en zijn verantwoordelijk voor het eindproduct: uw nieuwe trap. Het fabriceren van de trap duurt ongeveer 6-7 weken. Als u tussendoor vragen heeft over de fabricatie, houden wij contact en sturen we eventueel foto’s op van het proces.

05
undefined
05
Blijvend betrokken

Uw nieuwe trap is netjes gemonteerd. Maar dit betekent niet dat wij helemaal klaar zijn. Mochten er zich in de toekomst onverhoopt problemen voordoen met uw nieuwe maatwerktrap, staan wij voor u klaar. Service van de zaak. Als u tevreden bent, zijn wij het ook. 

 

 

Cookies?

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring binnen de website te verbeteren

Akkoord