Een nieuwe zwevende trap, voor u op maat gemaakt

Een zwevende trap: het is een moderne trap die u vast kent van hippe interieurmagazines. Het is een trap met losse treden, die vaak aan één kant in de muur vastgezet worden. De trap lijkt dan te zweven. Dit geeft het effect van een illusie en dit is zeer smaakvol in uw interieur. De zwevende trap was lang alleen te zien in droomhuizen (met bijbehorende droomprijzen), maar nu kunt u zelf ook een zwevende trap laten aanmeten. Bij Soetendaal maken wij geregeld zwevende trappen op maat en gebruiken wij verschillende materialen om de trap helemaal naar wens te maken, natuurlijk alleen van de hoogste kwaliteit.

Een houten zwevende trap
 

Een houten zwevende trap is er één die u vast wel eerder heeft gezien. Dit is de meest gekozen zwevende trap en een echte blikvanger. De trap is in veel interieurs het eerste wat bezoekers zien. Daarom is het een goed idee om een stijlvolle trap te laten plaatsen. Een houten trap is zeer duurzaam. Daarnaast kan ons eikenhout aangepast worden aan de look die u graag wilt voor uw zwevende trap. Tegenwoordig zien we de zwevende trap vaak met dunne, moderne treden. Wilt u meer weten over onze houtsoorten? Kijkt u dan eens bij de eikenhouten trap.

Houten zwevende trap
Glazen zwevende trap

Een glazen zwevende trap
 

Als u echt durft, kiest u voor een moderne, glazen zwevende trap. Dat is een trap die u bijna nooit ziet en daarom is deze keuze zeer uniek! Een glazen zwevende trap past perfect bij een modern interieur. Kies bijvoorbeeld voor een RVS design trapleuning of misschien wel een glazen balustrade. Dit geeft een extra ruimtelijke touch aan uw woning. Het zal zeker een belevenis zijn om hier over heen te lopen, zowel voor uw gasten als voor uzelf! Kijk ook eens in ons lookbook voor trappeninspiratie en ontdek onze mogelijkheden.

Een zwevende trap van natuursteen
 

Houdt u van een natuurlijke look in uw interieur? Dan bent u bij Soetendaal op het juiste adres! U kunt bij ons namelijk een prachtige trap van natuursteen op maat laten maken. Wij gebruiken natuursteen Corian©: een zeer duurzaam natuursteen dat verkrijgbaar is in vele kleuren. Als u een Corian© natuurstenen trap neemt, hoeft u geen onderhoud te plegen aan uw trap. Bijkomend voordeel: deze steen is zeer makkelijk schoon te houden. Deze mooie natuursteen maakt uw interieur nét dat beetje unieker. En een unieke trap maken: dat doen we graag voor u bij Soetendaal Trappen.

 

Bij Soetendaal Trappen verdiepen wij ons in trends. Wat mooi is en welke kleuren er tegenwoordig gebruikt worden. We zijn creatief en gericht op innovatie. Zo leveren wij u het beste product voor een nette prijs.

undefined

''Voor het laten plaatsen van een zwevende trap zit u bij ons goed. Wij zijn de specialist op het gebied van trappen op maat maken en zorgen ervoor dat uw zwevende trap net zo stevig is als een normale trap. En als u zich zorgen maakt over de veiligheid of u kleine kinderen heeft, dan kunt u kiezen voor een zwevende trap met glazen of stalen balustrade. Dit doet de look van deze moderne trap niet onder. De mogelijkheden zijn eindeloos. Graag nodigen wij u uit in onze showroom vol inspiratie. Belt u even op voordat u langs komt?''

Cookies?

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring binnen de website te verbeteren

Akkoord