De eiken trap is onze meest verkochte trap

Eiken is ontzettend interessant hardhout waar u veel kanten mee op kunt. Of u nu een moderne eiken trap wilt of een landelijke eiken trap: wij hebben de exacte houtsoort waar u naar op zoek bent. U kunt uw eikenhouten trap zo tijdloos maken als u zelf wilt. Namelijk strak met een kleine knoest, of u kunt juist met de trends mee gaan en een rustiek eiken trap uitzoeken met grote knoesten. 

 

Weet u niet zo goed wat u wilt? Of heeft u juist een interessant idee voor uw trap, maar weet u niet of dit haalbaar is? Dan kunt u langs komen in onze stijlvolle showroom en wij kunnen u garanderen dat u vol trap-inspiratie voor uw nieuwe eiken trap naar huis gaat.

Een eiken trap van Soetendaal Trappen
 

...is een trap die helemaal naar wens is. Wij zullen er namelijk alles aan doen om u tevreden te stellen. Een trap die bij ons vandaan komt zal in de exacte kleur en houtsoort zijn die u wenst. Wij zijn namelijk ontzettend goed in het maken van kleuren zodat uw trap perfect bij uw interieur past.

Misschien heeft u een pvc-vloer in houtkleur en wilt u een trap in dezelfde kleur van eikenhout? Kom dan langs bij ons om te kijken hoe wij dat voor u kunnen matchen. Wij houden namelijk wel van een uitdaging en maken onze reputatie van trapspecialist graag waar. Daarnaast begrijpen we als geen ander dat de nieuwe trap onderdeel is van uw interieur. We hebben de kennis om u interieuradvies te geven voor uw nieuwe eiken trap, omdat we op de hoogte zijn van de laatste trends in de branche. Ook creëren wij nieuwe trends en zijn we altijd bezig met innoveren.

Trap op maat
Eiken trap en het milieu

Uw eiken trap en het milieu
 

Bij Soetendaal Trappen zijn we goed voor het milieu. Ons hout komt voornamelijk uit Oost-Europa. De regels in de EU worden streng nageleefd en we zien er op toe dat we eerlijk hout inkopen van alleen de hoogste kwaliteit en van onze vaste leveranciers. Hiermee zorgen we er niet alleen voor dat de bossen intact blijven, maar ook wordt de CO2-uitstoot teruggedrongen doordat ons hout dichterbij wordt ingekocht. Kortom: van het regenwoud blijven we liever af en we zijn betrokken bij het terugplaatsen van bomen, zodat u zonder zorgen van uw nieuwe eiken trap kunt genieten.

Onderhoud van uw eiken trap
 

Het onderhouden van uw eiken trap zal niet moeilijk zijn. Wij gebruiken een goede kwaliteit olie of lak voor uw trap en garanderen dat onze producten vele jaren netjes blijven. Ook ontvangt u gratis een onderhoudspakket om uw trap weer glanzend nieuw te maken wanneer dit nodig is. U kunt ons opbellen als u deze nodig hebt, dan sturen wij u gratis een pakketje met de olie in uw specifieke oliekleur en alle benodigdheden om de trap opnieuw in de olie te zetten. We zijn blijvend betrokken, dus als u vele jaren later een probleem heeft met uw trap horen we graag van u. Dan komen we langs om te overleggen hoe we dat voor u gaan oplossen.

Trap onderhoud

''Een eiken trap van Soetendaal Trappen: die is gewoon goed. 90% van ons eikenhout ligt in voorraad, dus kunnen we u snel en precies helpen. En natuurlijk beschikken wij over de hoogste kwaliteit hout en kunnen wij u gegarandeerd een goed product leveren.''

Cookies?

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring binnen de website te verbeteren

Akkoord