Een nieuwe trap is een belangrijk onderdeel van uw interieur. Het is belangrijk dat de trap mooi is en goed in zijn omgeving past. 

 

Een nieuwe trap als eyecatcher in uw interieur
 

Een eyecatcher: dat is een van de doelen waar we naar streven bij het ontwerpen en fabriceren van uw nieuwe trap. De trap is vaak het eerste wat uw bezoek ziet wanneer u de deur opent en hen welkom heet in uw hal. Wij inspireren u graag met de mooiste kleuren en zijn op de hoogte van de laatste trends, zodat uw trap écht de investering waard is. Neemt u ook gerust uw Pinterest foto’s en inspiratiebeelden mee wanneer u bij ons in de showroom langs komt. Wij nemen u dan graag mee langs onze materialen en voorbeeldtrappen in de showroom. Indien u wilt, laten we u met trots onze eerdere projecten zien. Wij vinden het belangrijk om écht de trap te maken die u elke dag in uw huis ziet en waar u keer op keer van geniet.

 

Nieuwe trap laten plaatsen
Trappen op maat gemaakt

Al onze trappen worden op maat gemaakt
 

Dat betekent dat er geen twee Soetendaal trappen hetzelfde zijn. Wij maken namelijk gebruik van de nieuwste inmeet-technologie, waardoor uw trap perfect in de ruimte past. Wij bewegen met de ruimte mee. En dat doen we niet alleen met het inmeten, maar ook tijdens het proces. Vanaf het moment dat u ons vertelt wat voor trap u zoekt. Wij maken het materiaal de exacte kleur en uitstraling die u wenst en werken met specialisten die alleen de beste kwaliteit leveren. En wanneer de trap gemonteerd is en er jaren later een probleempje ontstaat, vinden wij de oplossing voor u. Wilt u meer lezen over wat maatwerk bij ons betekent? Klik dan hier.

Wilt u langskomen bij ons om te zien wat we voor u kunnen doen? Maak dan een afspraak met ons. De koffie staat klaar.

Cookies?

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring binnen de website te verbeteren

Akkoord