Wanneer u bij ons binnen stapt...

...wordt u welkom geheten in onze sfeervolle showroom waar we kleuren, materialen en natuurlijk een aantal trappen hebben opgesteld. We gaan graag met u in gesprek over wat uw wensen zijn voor uw trap op maat. Als u niet zo goed weet wat u wilt, inspireren we u graag. U kunt, indien tot uw beschikking, beelden meenemen van ontwerpen die u mooi vindt en foto’s van uw bestaande interieur. We zullen u vragen wat voor vloer en muren u heeft en vormen graag een beeld van uw omgeving, zodat uw nieuwe trap perfect bij uw interieur past. Daarvoor delen wij onze vakkennis met u. In ons advies maken wij een 3D-tekening, zodat u meteen ziet hoe de trap in uw interieur staat.

 

undefined
undefined
undefined

Onderscheidend door kleur en hout

We onderscheiden ons op verschillende manieren. Wij geven uitgebreid kleuradvies en beschikken over een groot kleurenaanbod. Dat doen we omdat het zo belangrijk is dat de maatwerktrap goed bij uw interieur past.

Daarnaast onderscheiden we ons door onze houtsoorten. Ons hout is perfect. Dat durven we te zeggen omdat wij houtsoorten in verschillende variaties hebben. Wilt u een klein knoestje? Dan krijgt u dat. Als u helemaal geen knoest wilt, is dat ook geen probleem. Het hout dat u graag wilt voor uw trap op maat hebben we voor u klaar liggen in de variatie die u wenst.

We maken dit in de kleur die u graag ziet. Ons hout is niet alleen FSC-gecertificeerd, maar is ook hoofdzakelijk Europees hout dat voldoet aan strenge EU-regels voor ontbossing. Voor het hout dat wij gebruiken, worden dus bomen teruggeplant.

 

Wij proberen ons steeds te verdiepen in de laatste trends, wat mooi is en welke kleuren er gebruikt worden. We ontwikkelen en experimenteren veel. We zijn creatief en innovatief. Ons team werkt nauw samen om u als klant tevreden te stellen. Ook werken wij samen met specialisten en zzp’ers in de branche die gaan voor kwaliteit en tevredenheid.

Cookies?

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring binnen de website te verbeteren

Akkoord