De moderne trap

Een moderne trap wordt gekenmerkt door zijn simplicity. Geen gekke details, maar een mooie design trap die goed in zijn ruimte past, en als een piece of art uw woning decoreert. Met zijn simpele, strakke vormen laat de moderne trap goed de ruimte in uw woning zien. Door een glazen balustrade te gebruiken, blijft uw woning licht. De moderne trap gaat met de tijd mee. Het is dus zeker een trapsoort dat het goed doet bij de toekomstige verkoop van uw woning. Bij Soetendaal Trappen adviseren wij u in kleur, vorm en materiaal, zodat u zeker weet dat u een moderne trap krijgt die perfect in uw woning past.

Materiaalkeuze nieuwe moderne trap
 

Uw nieuwe moderne trap wordt gemaakt van een combinatie van hoogwaardige materialen. Niet alleen kunt u hout kiezen voor uw moderne trap, maar ook glazen balustrades voor de lichtval in de ruimte of industriële stalen leuningen. Of kies voor een moderne trap met trendy betonlook. Deze trap kan de vorm hebben van een zwevende trap (klik hier voor meer informatie) of een bloktrap. 

 

Voor uw moderne trap op maat gebruiken wij hoogwaardige kwaliteitsmaterialen die lang mee gaan. Ook werken we samen met specialisten in materiaal en gebruiken wij materialen van vaste leveranciers. Zo zijn we zeker van de kwaliteit van de moderne trappen die wij leveren en bieden we u een goede trap waar u lang van kunt genieten. Wilt u echt een unieke trap? Lees dan vooral even door naar het volgende kopje.

Materiaalkeuze nieuwe moderne trap
Specialist voor de mooiste technieken

Samenwerking met specialisten voor de mooiste technieken
 

Voor uw nieuwe moderne trap werken wij samen met specialisten die nieuwe materialen vervaardigen. Wij zijn trots op de specifieke betontechniek waar wij mee werken: een bikkelharde betonsoort die bijna niemand nog gebruikt. Hiermee kunnen wij garanderen dat u een goede kwaliteit betonlook trap krijgt, die niet uitzakt en super stevig is. Dit in tegenstelling tot het bekende ‘beton cire’, dat niet stevig of duurzaam is en gebruikt wordt in de industrie. Onze moderne betonlook trappen zijn wél bikkelhard.

 

Ook maken wij moderne trappen met Corian©: een prachtige natuursteen die duurzaam, stevig en makkelijk schoon te maken is. Deze natuursteen is te verkrijgen in veel nieuwe, trendy kleuren en maakt van uw moderne trap een echt pronkstuk van hoogwaardige Soetendaal-kwaliteit.

Een moderne trap op maat laten plaatsen
 

Het plaatsen van een moderne trap op maat is dankzij onze ruime ervaring een eenvoudig proces. Komt u eerst eens bij ons langs in de showroom. Dit is een plek vol inspiratie waar u zeker ideeën op zal doen voor uw nieuwe moderne trap. Belt u even op voordat u langs komt? En heeft u - indien gewenst met advies van onze specialisten - een keuze gemaakt? Dan komen wij daarna bij u langs om de trap in te meten en gaan voor u aan de slag met het fabriceren van de maattrap.
 

Natuurlijk houden wij u op de hoogte van het proces. Wanneer de trap klaar is, komen wij hem voor u monteren. We hopen dat u veel plezier heeft van uw nieuwe moderne trap en dat u elke ochtend wanneer u naar beneden loopt geniet van onze kwaliteit.

Een moderne trap laten plaatsen

“Voor onze stalen elementen werken wij samen met een staalleverancier die elementen maakt van zeer hoge kwaliteit. Zoekt u een stoere, industriële trap? Dan kunnen we de volledige trap van staal maken.”

 

Cookies?

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring binnen de website te verbeteren

Akkoord