Over ons

undefined
undefined

Soetendaal trappen: passie voor trappen op maat

Welkom bij ons familiebedrijf. Soetendaal Trappen ontstond in Harskamp (GLD). Het werd opgericht door de tweelingbroers Henry en Marc. Als jonge jongens werden zij geïnspireerd door hun vader die in de bouwwereld werkzaam is. Al snel begonnen zij hun eigen bouwprojecten. Op school vielen hun projecten in de prijzen en op 16-jarige leeftijd stond de eerste klant aan de deur voor een trap op maat.

De broers timmerden hard aan de weg en in 2001 openden zij samen de deuren van Soetendaal Trappen.

 

‘Wat is er nu mooier dan een trap? Elke trap is anders, trappen zijn kunstwerken waar wij met trots onze naam op zetten. Ook al maken we honderden trappen per jaar, wij weten haarscherp achter welke voordeur een Soetendaal trap staat. We brengen een stukje van onszelf naar onze klanten toe.’

 

Hoe begonnen we in 2001 en waar staan we nu?
 

Sinds de opening van ons bedrijf hebben wij alleen maar trappen gemaakt. Dat is onze specialisatie en dat deden we in het begin zelfs nog met de hand. Bij wenteltrappen werd er van elke traptrede een unieke papieren uitslag gemaakt op ware grootte!

 

Gelukkig is ons productieproces nu gemoderniseerd en werken wij met een uitstekende inmeettechnologie om een perfect passende trap te maken van goede kwaliteit. Door de kennis die wij hebben opgedaan in het met de hand maken van trappen, weten we er inmiddels heel veel van af. We zijn nog steeds zo precies als toen in het maken van maatwerktrappen en innoveren elke dag. We zijn uitgegroeid tot vaste partner van veel bouwbedrijven, architecten en specialist voor particulieren die een nieuwe maatwerktrap zoeken voor hun nieuwbouw- of te verbouwen woning. En daar zijn we best trots op.

undefined
undefined

Ons team werkt nauw samen om u als klant tevreden te stellen. Ook werken wij samen met specialisten en zzp’ers in de branche die gaan voor kwaliteit en tevredenheid. Onze klanten zijn regelmatig verbaasd over de precisie die wij leveren in ons vakwerk. 

 

Wil je komen werken bij ons? Dan is het belangrijk dat je op de millimeter nauwkeurig bent en goed kan communiceren. Ook vragen wij dat je goed voor de dag komt en de wensen van de klant op één zet. Als team zijn we alert op foutjes en denken we in oplossingen en innovatie. Als je je hierin herkent, kun je ons een berichtje sturen. 

Onderscheidend door kleur en hout

We onderscheiden ons op verschillende manieren. Wij geven uitgebreid kleuradvies en beschikken over een groot kleurenaanbod. Dat doen we omdat het zo belangrijk is dat de maatwerktrap goed bij uw interieur past. 

 

Daarnaast onderscheiden we ons door onze houtsoorten. Ons hout is perfect. Dat durven we te zeggen omdat wij houtsoorten in verschillende variaties hebben. Wilt u een klein knoestje? Dan krijgt u dat. Als u helemaal geen knoest wilt, is dat ook geen probleem. Het hout dat u graag wilt voor uw trap op maat hebben we voor u klaar liggen in de variatie die u wenst. We maken dit in de kleur die u graag ziet. Ons hout is niet alleen FSC-gecertificeerd, maar is ook hoofdzakelijk Europees hout dat voldoet aan strenge EU-regels voor ontbossing. Voor het hout dat wij gebruiken, worden dus bomen teruggeplant.
 

’Wij verdiepen ons in trends. Wat mooi is en welke kleuren er gebruikt worden. We ontwikkelen en experimenteren veel. We zijn creatief en innovatief.

Wanneer u bij ons binnen stapt...

 

...wordt u welkom geheten in onze sfeervolle showroom waar we kleuren, materialen en natuurlijk een aantal trappen hebben opgesteld. We gaan graag met u in gesprek over wat uw wensen zijn voor uw trap op maat. Als u niet zo goed weet wat u wilt, inspireren we u graag. U kunt, indien tot uw beschikking, beelden meenemen van ontwerpen die u mooi vindt en foto’s van uw bestaande interieur. We zullen u vragen wat voor vloer en muren u heeft en vormen graag een beeld van uw omgeving, zodat uw nieuwe trap perfect bij uw interieur past. Daarvoor delen wij onze vakkennis met u. In ons advies maken wij een 3D-tekening, zodat u meteen ziet hoe de trap in uw interieur staat.

 

“Wij proberen de specialiteit over te brengen en de binnenhuisarchitect te zijn op het gebied van trappen. U mag natuurlijk de binnenhuisarchitect meenemen. Maar zonder zijn we ook erg goed.”

undefined

’Wij verdiepen ons in trends. Wat mooi is en welke kleuren er gebruikt worden. We ontwikkelen ook zelf en experimenteren veel. We zijn creatief en innovatief”

Cookies?

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring binnen de website te verbeteren

Akkoord